Fragmento gratis desde 60€

×

Advarsel! Det her er en maskinoversættelse, som bringer på smilet frem.

Kilpailun ehdot

Kilpailun järjestäjää en Tiger Stores Oy joka vastaa Flying Tiger Copenhagen -myymälöistä Suomessa.

Tiger Stores OyMannerheimintie

1800100 Helsinki Y-tunnus
2449299-4


Palkinto

Palkinnoksi kilpailija saa Store Runin missä tahansa Flying Tiger Copenhagen -myymälässä Suomessa. Tienda Runissa voittaja keräää mahdollisimman monta tuotetta 60 sekunnin aikana. Edellyttäen, että voittaja ylittäää määritetyn maaliviivan 60 sekunnissa ja toimii Store Run - ohjeiden mukaan, jotka löytyvät kilpailuehdoista ja / tai Flying Tiger Copenhagen -myymälästä, voittaja voittaa tuotteet maalialueueella.

Osallistumisohjeet

 1. Flying Tiger Copenhagenen tai minkään muun Zebra A / S -yhtiön työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

 2. Kilpailuun osallistuvien täytyy olla yli 15-vuotiaita.

 3. Kilpailuun osallistuvat vastaavat kaikista matka- ja majoituskuluista, jotka liittyvät kilpailuun osallistumiseen.

 4. Kilpailuun osallistuminen edellyttää uutiskirjeemme tilaamista ja kysymyksiin oikein vastaamista.

 5. Flying Tiger Copenhagen valitsee yhden voittajan.

 6. Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluu kolme Flying Tiger Copenhagenen edustajaa. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

 7. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Voittaja julkaistaan ​​myös Instagramissa @flyingtigerfi, minkä voittaja hyväksyy.

 8. Jos emme ole kuulleet voittajasta seitsemän päivän kuluessa, pidätämme oikeuden valita uusi voittaja.

 9. Palkinnon saadakseen voittaja sitoutuu osallistumaan Store Runiin Flying Tiger Copenhagenen määrittämänä ajankohtana.

 10. Siinä tapauksessa, että voittaja ei voi osallistua Store Runiin, Flying Tiger Copenhagen pidättäää itsellään oikeuden valita toisen voittajan osallistuneiden joukosta.

 11. Palkintoa ei voi siirtäää tai vaihtaa rahaksi. Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjää.

 12. Normaalit palautusehtomme eivät koske palkintotuotteita. Tuotevirheistä Flying Tiger Copenhagen vastaa kuluttajalainsäädännön mukaisesti.

 13. Voittaja sitoutuu käyttämään Flying Tiger Copenhagenen määrittämiä ja antamia vaatteita / varusteita Store Runin aikana.

 14. Tienda Runin aikana voittaja saa kerätä vain tuotteita, eikä esim. lahjakortteja.

 15. Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden (a) tallentaa videon ja haastatella voittajaa Store Runin yhteydessä (b) käyttäää vapaasti videota ja voittajan nimeä markkinoinointitarkoitukituksiin Flying Tiger Copenhagenen ja siihen liittyvien yhtiöiden sosiaalisen mediana tileillää.

 16. Flying Tiger Copenhagen ei vastaa teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailuun osallistumiseen tai sen lopullisiin tuloksiin.

 17. Tienda Voittaja osallistuu Runiin omalla vastuullaan, eikä Flying Tiger Copenhagenia voida pitää vastuullisena osallistumiseen liittyvistä vahingoista.

 18. Jos voittaja tahallaan tai huolimattomuuden takia aiheuttaa vahinkoa myymälälle tai tuotteille Store Runin aikana, voittajan en korvattava Flying Tiger Copenhagenile tästä aiheutuneet kustannukset.

 19. Flying Tiger Copenhagen pidättäää itsellään oikeuden (1) hylätä osallistujat, jotka toimivat ehtojen vastaisesti, ja (2) poistaa palkintotuotteet, jos voittaja en rikkonut Tienda Runin ohjeita, jotka en annettu my kilpailuelädoissa.

 20. Osallistujat hyväksyvät kaikki kilpailun ehdot osallistuessaan kilpailuun.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään, kuten en määritetty Tietosuojakäytännössämme.