Envío gratis a partir de 60 €

×

¡Advertencia! Si elige un idioma que no sea el inglés, es una traducción automática y lo más probable es que le haga sonreír.

Konkurransebetingelser

Konkurransen er organisert av TGR Norge AS, Bjørnåsveien 5, 1599 Moss, organisationsnummer 997 (ansvarlig for Flying Tiger Copenhagen-butikkene i Noruega).

 

prima

Premien er en Store Run i en hvilken som helst Flying Tiger Copenhagen-butikk i Norge. En Store Ejecute går ut på en vinneren tar med seg så mange produkter som mulig på 60 sekunder. Forutsatt en vinneren krysser den angitte målstreken innen 60

sekunder og ellers handler i henhold til instruksjonene for Store Run, som spesifisert i konkurransevilkårene og / eller av Flying Tiger Copenhagen på stedet i butikken, vinner vinneren produktene når mållinjen krysses.

 

Betingelser para å delta

 1. Deltakerne i konkurransen kan ikke være ansatt av Flying Tiger Copenhagen eller andre selskaper som inngår i TGR Norge AS.

 2. Deltakerne i konkurransen más de 15 años.

 3. Deltakerne i konkurransen er ansvarlige for eventuelle reise- og oppholdskostnader knyttet til deltakelse i konkurransen.

 4. Para å delta i konkurransen, må du abonnere på nyhetsbrevet vårt og svare riktig på spørsmålene.

 5. Flying Tiger Copenhagen vil velge ut én vinner.

 6. Vinneren blir valgt ut av en jury bestående av tre representanter fra Flying Tiger Copenhagen. Juryens avgjørelse kan ikke påklages.

 7. Vinneren vil bli varslet a través de correo electrónico. Vinneren vil også bli kunngjort i en Instagram-historie på @flyingtigerno, og vinneren må godta det.

 8. Hører vi ikke fra vinneren innen 7 dager etter en vi har kontaktet vinneren, forbeholder vi oss retten til å kåre en ny vinner.

 9. Vinneren forplikter seg, para å være kvalifisert para premien, til å være tilgjengelig para å delta i Store Run på et tidspunktet valgt av Flying Tiger Copenhagen.

 10. I tilfelle vinneren ikke er tilgjengelig para å delta i Store Run, antepasado Flying Tiger Copenhagen seg retten til å velge en alternativ vinner blant deltakerne.

 11. Prisen kan ikke overføres eller byttes mot kontanter. Eventuell skatt betales av vinneren.

 12. Produkter som er inkludert i prisen dekkes ikke av våre vanlige regler for return. Para feil og mangler på produktene er Flying Tiger Copenhagen ansvarlig i samsvar med forbrukerlovgivningen.

 13. Vinneren forplikter seg hasta å bruke klær / tilbehør som blir instruert og levert av Flying Tiger Copenhagen en Store Run.

 14. Bajo Store Run kan vinneren bare velge produkter og ikke f.eks. gavekort, og må ikke ha varer i handlekurven.

 15. Flying Tiger Copenhagen forbeholder seg retten til å (a) filme og intervjue vinneren bajo og i forbindelse med Store Run (b) fritt bruke filmen og vinnerens navn til marcadosføringsformål på sosiale medier av Flying Tiger Copenhagen og tilknyttede selskaper.

 16. Flying Tiger Copenhagen tar ikke ansvar para tekniske problemer eller problemer som kan påvirke deltakelsen i konkurransen og det endelige resultante.

 17. Vinneren deltar i Store Run på egen risiko, og Flying Tiger Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig para skader påført i forbindelse med dette.

 18. Hvis vinneren med vilje eller ved et uhell forårsaker skade på butikken eller produktene bajo Store Run skal vinneren kompensere Flying Tiger Copenhagen para de inntrufne kostnadene.

 19. Flying Tiger Copenhagen forbeholder seg retten til å (1) diskvalifisere deltakere som handler i strid med betingelsene og (2) ekskludere produkter fra premien i tilfelle vinneren har handlet i strid med instruksjonene para Store Run, som er angitt i betingelsene para konkurransen i butikken.

 20. Deltakerne godtar alle konkurransevilkår ved å delta i konkurransen.

 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som samles inn i forbindelse med konkurransen vil bli behandlet i samsvar med våre Retningslinjer para personvern.