Vie frakt från 60€

×

Varning! Det här är maskinöversättning som med stor sannolikhet får dig att le.

Konkurransebetingelser

Konkurransen organiseras av TGR Norge AS, Bjørnåsveien 5, 1599 Moss, organisationsnummer 997 223 039 (ansvarig för Flying Tiger Copenhagen-butikkene i Noruega).

prima

Premien er en Store Run i en hvilken som helst helst Flying Tiger Copenhagen-butikk i Norge. En Store Run går ut på att vinneren tar med seg så mange produkter som mulig på 60 sekunder. Forutsatt at vinneren krysser den angitte målstreken innen 60

sekunder og ellers handler i enlighet til instruksjonene for Store Run, som spesifisert i konkurransevilkårene og/eller av Flying Tiger Copenhagen på stedet i butikken, vinner vinneren produktene når mållinjen krysses.

Betingelser för å delta

 1. Deltakerne i konkurransen kan ikke være ansatt av Flying Tiger Copenhagen eller andre selskaper som inngår i TGR Norge AS.

 2. Deltakerne i konkurransen más de 15 años.

 3. Deltakerne i konkurransen er ansvarlige for eventuelle reise- og oppholdskostnader knyttet til deltakelse i konkurransen.

 4. Para å delta i konkurransen, må du abonnere på nyhetsbrevet vårt og svare riktig på spørsmålene.

 5. Flying Tiger Copenhagen vil velge ut én vinner.

 6. Vinneren blir valt ut av en jury bestående av tre representanter från Flying Tiger Copenhagen. Juryens avgjørelse kan ikke påklages.

 7. Vinneren vil bli varslet a través de correo electrónico. Vinneren vil også bli kunngjort i en Instagram-historie på @flyingtigerno, og vinneren må godta det.

 8. Hører vi ikke fra vinneren innen 7 dager etter en vi har kontaktet vinneren, forbeholder vi oss retten til å å kåre en ny vinner.

 9. Vinneren forplikter seg, para å være kvalifisert para premien, til å være tilgjengelig para å delta i Store Run på et tidspunktet valgt av Flying Tiger Copenhagen.

 10. I tilfelle vinneren ikke er tilgjengelig para å delta i Store Run, antepasado Flying Tiger Copenhagen seg retten til å velge en alternativ vinner blant deltakerne.

 11. Prisen kan ikke overføres eller byttes mot kontanter. Eventuell skatt betales av vinneren.

 12. Produkter som är inkluderade i priset dekkes ikke av våre vanlige regler for retur. For feil og mangler på productene er Flying Tiger Copenhagen ansvarlig i samsvar med forbrukerlovgivningen.

 13. Vinneren forplikter seg hasta å bruke klær / tilbehør som blir instruert og levert av Flying Tiger Copenhagen en Store Run.

 14. Bajo Store Run kan vinneren bare velge produkter og ikke f.eks. gavekort, og må ikke ha varer i handlekurven.

 15. Flying Tiger Copenhagen forbeholder seg retten til å (a) filme og intervjue vinneren bajo og i forbindelse med Store Run (b) fritt bruke filmen og vinnerens navn til marcadosføringsformål på sosiale medier av Flying Tiger Copenhagen og tilknyttede selskaper.

 16. Flying Tiger Copenhagen tar ikke ansvar for tekniske problemer eller problemer som kan påverka deltakelsen i konkurransen og det endelige resultatet.

 17. Vinneren deltar i Store Run på egen risk, og Flying Tiger Copenhagen kan ikke hållas ansvarig för skader påført i samband med detta.

 18. Om vinneren med vilje eller ved et uhell forårsaker skade på butikken eller produktene under Store Run skal vinneren kompensere Flying Tiger Copenhagen para de inntrufne kostnadene.

 19. Flying Tiger Copenhagen forbeholder seg retten til å (1) diskvalifisere deltakere som handler i strid med betingelsene og (2) ekskludere produkter fra premien i tilfelle vinneren har handlet i strid med instruksjonene para Store Run, som er angitt i betingelsene para konkurransen i butikken.

 20. Deltakerne godtar alla konkurransevilkår ved å delta i konkurransen.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som samles inn i forbindelse med konkurransen vil bli behandlet i samsvar med våre Retningslinjer para personvern.